شاید شما هم جزو آن افرادی باشید که بارها برای تهیه چای، یا رقیق کردن شیر خشک نوزاد، آب سردشده کتری را مجدداً جوشانده و مصرف کرده اید؛ یک کارشناس تغذیه با هشدار درباره وم پرهیز از چنین کاری گفت: در آب چندبار جوشیده غلظت نیترات بیشتر می شود و سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد.
دکتر عین الله ولی زاده از مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر این موضوع، افزود: در اثر تبخیر دوباره آب و بالارفتن غلظت مواد سمی، ترکیبات خطرناکی در آب جوش انباشته می شود که مهمترین آنها نیترات است. نیترات یک ماده شیمیایی و سمی است.
سن مناسب فرستادن کودک به مهدکودک
آب ,نیترات ,یک ,غلظت ,تغذیه ,مصرف ,می شود ,در آب ,این موضوع، ,موضوع، افزود ,بر این
درباره این سایت